"Jedva se spakovala u nju, puca po šavovima": Bivša srpska snajka u zlatnoj haljini koja sve otkriva, opet je prozivaju da se ugojila

Jelena Vukelić Vesti 03.09.2023 10:36 0

Adrijana Lima se pojavila na 80. Filmskom festivalu u Veneciji i na crvenom tepihu se pojavila u sjajnoj zlatnoj uskoj haljini koja je više otkrivala nego sakrivala

Adrijana Lima

Profimedia

Paparaco fotografi nisu, naravno, propustili nijedan detalj, pa su fotografisali sve, a posebno deo ispod leđa. I naravno, odmah su se javili zli jezici koji su kometarisali kako su dizajneri morali ručno da joj prošire haljinu baš na tom delu. 

- Jedva se spakovala u ovu haljinu, puca po šavovima - bio je samo jedan u nizu kometara na račun izgleda bivše manekenke. 

 

 

Što se nas tiče, bivša srpska snajka izgledala je fenomenalno, iako je već mesecima prozivaju na račun fizičkog izgleda. Blistala je u zlatnoj, uskoj haljini koja otkriva leđ ističući svoje obline, dok su svi pogledi bili uprti u njen glamurozni dijamantski nakit - ogrlicu, minđuše i veliki crveni prsten.

Adrijana je posebno obratila pažnju na istaknute oči i blistav osmeh, a njena duga kosa se spuštala gotovo do polovine njenih leđa.

Komentari (0)
Loading