Rumenilo pre korektora: Viralni trik koji je osvojio bjuti svet postao vodeći trend

Olja Jelić Vesti 02.09.2023 21:13 0

Viralni trik nanošenja rumenila je najnoviji bjuti trend

Rumenilo

Printscreen/Instagram

Sve što ste milslili da znate o rumenilima i nanošenju istih bacite u vodu, i krenimo od početka. Iako smo naučeni da rumenilo ide na samom kraju mejkap rutine, donosoimo novi trik. Rumenilo pre korektora. Ova nekonvencionalna metoda naišla je na veliku popularnost među stručnjacima i ljubiteljima šminke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

 

Ako je verovati nedavnom TikTok trendu, kao i svetskim šminkerima, nanošenje rumenila pre korektora jeste trik koji morate uvesti u vašu bjuti rutinu.

Prvi i najbitniji korak je odabir strukture proizvoda. Potrebno vam je kremasto rumenilo. Razlog je da biste izbegli fleke na vašem licu, i da bi se rumenilo što bolje ugradilo u vaše pore. Kada se nanese na svežu kožu, blago tonira obraze prirodnim bojama koje se stapaju s tenom.

 

 

 

Naredni korak jeste strateško nanošenje rumenila. Mesta koja su vam bila rezervisana za nanošenje korektora, obojite ružičastom bojom. Tamni kolutovi ispod očiju, mrlje na nosu, pa čak i na čelu, sve to možete prekriti dodatkom rumenila. Iako nije bila do sada poznata ova činjenica, rumenilo ima efekat prosvetljavanja. I na kraju, blendajte i samo blendajte. 

 

@makeupbyalissiac Mixing liquid blush with my concealer has changed my life #BeautyHacks #BeautyReview #makeuptutorial ♬ Under Eye Blush - SPENCER

 

Ako koristite ovu metodu, prihvatate da se igrate sa vašim licem, a ne samo da prekrivate nesavršenosti. Ovaj trik je donekle sličan podcrtavanju – nanošenje hajlajtera i konture kao podloge. Možete napraviti nijansu svog tena kakvu vi želite.

Naime, benefit ovog trika jeste da će vaše lice dobiti prirodan i glamurozan izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steph hui🦋 (@stxph.h)

 

Postignućete savršen mejkap bez mejkapa izgled look, koji verovatno i većina vas želi da rekreira. I na kraju, vaš ten će izgledati baš kao da ste se vratili sa jednodnevnog sunčanja.

Komentari (0)
Loading