Manekenka Džordan Dan otkrila tajnu svog blistavog tena: Sve što vam treba je kurkuma, briše podočnjake i pomaže kod akni

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 17:28 0

Manekenka Džordan Dan podelila jesvoj recept za masku za lice sa kurkumom.

Džordan Don

Printscreen/Instagram

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, tamnoputa lepotica Džordan Dan, podelila je svoj genijalan trik koji joj pomaže da ima savršen ten. U masku za lice dodaje jedan začin - kurkumu!

Kurkuma mnogi nazivaju super namirnicom, ne samo da poboljšava ukus jelima već je korisna i za lepotu. Nutricionisti je preporučuju kao dodatak ishrani jer ima blagotvoran uticaj na organizam, a svetske zvezde je čak koriste za negu lica i tela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

 

Neke poznate ličnosti toliko vole ovaj začin da ga koriste i kao masku za lice!

"Dva puta nedeljno pravim svoju masku za lice kod kuće", rekla je Džordan Dan za britanski "Glamour". "Mešam jogurt, med i nekoliko kašičica kurkume – to je moj omiljeni začin jer ima protivupalna svojstva i odličan je za akne, kožu bez sjaja, pa čak u podočnjake od umora." 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

 

Savet kozmetologa , ai Džordanin, jeste da povedete računa da nakon nanošenja maske dobro očistite kožu, jer bi mogle da vam na licu ostanu fleke od kurkume koja ima jak pigment.

Suzy одговара кориснику Suzana Suzy VA

 

Komentari (0)
Loading