Aleksandra Radović važi za najstilizovaniju ženu na javnoj sceni: Njenu haljinu morate da imate u svom ormaru

Olja Jelić Vesti 29.08.2023 17:30 0

Popularna pevačica uvek je vrlo elegantna, a ovo izdanje je jedno od najlepših u kojima smo je videli ove godine

Aleksandra Radović

Printscreen/Instagram

Pevačica Aleksandra Radović ovih dana uživa na grčkoj obali, a iako nije otkrila gde se tačno nalazi, podelila je nekoliko prelepih fotografija svog opuštanja u morskoj atmosferi.

Ona je najpre na praznik Preobraženje Gospodnje podelila snimak sa crkvene službe, a potom i još nekoliko prizora koji otkrivaju kako je izgledala njena svakodnevica proteklih dana.

Među njima je i niz fotografija za koje je Aleksandra Radović pozirala u prelepom okruženju s pogledom na more, a jednom prilikom pokazala nam je i vrlo šik haljinu koju je odabrala za dan na obali.

 

 

Ona je za ovu priliku odabrala elegantnu halter neck haljinu od svile, vrlo elegantan model midi dužine koji odiše otmenošću.

U pitanju je je lagana kreacija koja prati liniju tela, te nije previše pripijena i vrlo je prijatna u toplim danima, a najinteresantniji detalj je asimetrični okovratnik u vidu šire trake koja se obavija oko vrata.

Pevačica je kombinovala ovu haljinu sa sandalama s visokim štiklama, dok je kosu podigla u nisku punđu, zahvaljujući čemu je izgledala još otmenije.

 

 

Komentari (0)
Loading