Hejli Biber pokorila Njujork: Tri stajlinga u crvenoj boji koja je vodeći trend ove jeseni

Olja Jelić Vesti 29.08.2023 20:15 0

Letnji dani u znaku barbie roze i zvanično su odzvonili, što je jedna od najvećih trendseterki dokazala na ulicama Njujorka.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Iako njene pažljivo promišljene kombinacije najčešće uključuju komade u neutralnoj hromatskoj paleti boja, od bež i crne do krem i sive, američka 'it' devojka je u potpunosti prihvatila vrući trend nove jesensko-zimske sezone koja je pred nama.

Za 24 sata tokom posete Njujorku, Hejli Biber se istakla sa tri stajlinga, a reč je o trendu komada u znaku crvene boje.

 

 

Za gostovanje u tok šou 'Good Morning America' obukla se od glave do pete u crveno, što je postigla prelepom haljinom Vivienne Westwood, tašnicom Ferragamo i parom visokih potpetica Maison Ernest.

Za ovo izdanje 26-godišnje trendseterke pobrinula se poznata slavna stilistkinja Dani Mišel, koja je tog dana za nju kreirala još dva upečatljiva stajlinga.

Seksi verziju stajlinga za gostovanje u emisiji 'Good Morning America' postigla je mini korset haljinom brenda Ermanno Scervino, da bi trećim stajlingom tog dana ublažila potpunu dominaciju crvene.

Dominirala je bela izgužvana haljina američkog dizajnera Marca Jacobsa koja je izgledala kao kombinacija majice bez rukava sa naglašenim ramenima i slojevite suknje.

 

 

 

Gotovo da nema brenda koji se nije poigrao mogućnostima koje nudi crvena u svim svojim nijansama u kolekciji za novu sezonu jesen/zima. Osim što je u potpunosti dominirala prošlogodišnjim Nedeljama mode u svetskim prestonicama, ovaj vrući trend sezone već se prelio i na gradske ulice, Instagram feed, baš kao i stajlinge poznatih trendseterki poput Hejli Biber.

Komentari (0)
Loading