Obožavaju je Kendal Džener i Emili Rajtakovski: Zagasito crvena boja kose je pogodak sezone

Olja Jelić Vesti 26.08.2023 15:40 0

Zagasito crvena boja kose je najtrendi za predstojeću jesen

Kendal Džener

Printscreen/Instagram

Nakon što smo ustanovili da je boja jesenje modne sezone crvena  jedino što nam je još preostalo je kosa u ovoj nijansi. Crvenu kosu hintovale su Kendal Džener i Emili Ratajkovski, i obema stoji savršeno. Emili je pre mesec dana izbacila fotku sa ovom bojom, ali je Kendal pre godinu dana ponela ovu boju kosu, čime je postala najpopularniji trend. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Ova nijansa na momente ima i malo primese narandžaste i sa njom možete eksperimentisati bez nekih velikih posledica, pa ukoliko vam se ne dopadne ili vam brzo dosadi lako se možete vratiti u svoju prethodnu ili prirodnu boju.

 

 

Jedna od najbitnijih stavki, ukoliko se odlučite za ovakvu promenu, je da prethodno popričate sa svojim frizerom ili koloristom. Kod menjanja boje prirodne kose najvažnija stvar je da pronađete nijansu koja odgovara vašem tenu i boji očiju. Ukoliko ste na nekome videli boju kose koju želite – ne mora da znači da će vama stajati isto.

 

 

Kako živimo u eri digitalnog doba postoje i određene aplikacije preko kojih možete da virtuelno probate različite nijanse kosi, pa shodno tome zaključite šta je najbolja opcija. Zagasito crvena kosa definitivno dobro stoji prirodnim brinetama sa tamnijim očima, mada je u jednom momentu probala i Điđi Hadid koja je stopostotno prirodna plavuša svetlih očiju.

Komentari (0)
Loading