Trend "tihog luksuza" i dalje je aktuelan: Sako Džej Lo biće obavezan modni komad u ormarima ove jeseni

Olja Jelić Vesti 25.08.2023 11:46 1

"Tihi luksuz" trend i dalje je aktuelan, te je kvalitetan sako u ovaj boji odevni predmet koji je dobrodošao u naš garderober

Dženifer Lopez

Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez pop je ikona čiji modni stil inspiriše milione dama. Tokom godina, Džej Lo je postala dama sa osećajem za modu koji mnogima prija, ali i neko na koga se, prvenstveno, najviše možemo ugledati po pitanju fitnes navika i zdravog života, u celini. 

Glumica i pevačica često deli video-snimke i fotografije na Instagramu gde obožavaoci mogu da prate sve najvažnije vesti iz njenog privatnog života. Sa svojim pratiocima podelila je selfi iz automobila na kojem se naslućuje deo outfita koji bi mogao biti veoma dobar odabir u prohladnim danima koje slede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Reč je o dužem ukrojenom blejzeru, čiju boju stavljamo u posebni modni fokus.

Naime, budući da nas "tihi luksuz" trend i dalje nije napustio, blejzer braon boje je odevni predmet koji je dobrodošao u naš garderober. Braon boja, bila je zastupljena u zimskim sezonama proteklih godina, a sada je ponovo primećujemo kao aktuelniji deo autfita poznatih dama.

Ostatak stajlinga Dženifer činile su farmerice zvonastog kraja, basic bela košulja i statusna Birkin torba.

Nedavno je Dženifer  proslavila godinu dana braka sa svojim suprugom Benom Aflekom tako što je podelila nikada ranije viđene snimke sa njihovog venčanja u rezervatu Hampton Island u Džordžiji.

 

Komentari (1)
Loading
zora
25.08.2023 16:00

Obavezan za nju.