Retro pantalone biće hit jeseni: Muškarci kažu da su najružnije na svetu, a žene tvrde da od njih ne postoji ništa udobnije

Jelena Vukelić Vesti 24.08.2023 20:09 0

Iako su aktuelene nekoliko sezona, cargo pantalone će, sudeći prema modnim kritičarima biti ultimativni modni trend jeseni

profimedia

Profimedia

Kargo pantalone su udobne pantolone, a njihov najprepoznatljiviji detalj su svakako džepovi sa  strane. Devedesetih godina prošlog veka su bile apsolutni šik, gotovo da nije bilo žene koja ih nije imala u svom garderoberu,a njihova popularnost nije jenjavala ni početkom ovog veka.

Prva asovijacija na kargo pantalone su  JLo u spotu "Jenny from the Block" video, a obožavala ih je Kajli Minog. Džepna venera ih je neretko kombinovala sa štiklama, dokazajući da jedan sportski komad može da dobije potpuno novu formu i ostavi drugačiji utisak. 

 

 

Njihovo novo izdanje je, primetićete sofisticiranije, ali promene nisu dramatične. I dalje su uglavnom izrađene od prirodnih materijala i udobnost je prioritet. Sada umesto teksasa i pamuka, prisutni su i modeli  od hi tech tkanina i luksuzne kože. 

 

 

 

Savršeno pristaju uz patike, potpetice i Combat čizme. Ako želite da delujete sofisticirano, možete ih uklopiti sa oversize modelima blejzera.

Komentari (0)
Loading