Bob frizura biće vodeći trend ove jeseni: Nov način stilizovanja je zaludeo influenserke

Olja Jelić Vesti 22.08.2023 20:45 0

Trend koji se nameće kad je u pitanju stilizovanja kose to je definitivno bob frizura

Bob frizura

Printscreen/Instagram

Smena godišnjih doba neminovno dovodi do smene kako modnih, tako i bjuti trendova. Međutim, s dolaskom jeseni, ne samo što se uspostavljaju drugačija pravila igre, već je septembar bespogovorno sinonim za nove početke. Crveni tonovi će dominirati ove jeseni i u sferi modne i bjuti industrije, a trend koji se nameće kad je u pitanju stilizovanja kose to je definitivno bob frizura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Nakon što smo francuski bob zamenili onim italijanskim i zapostavili oštre forme prebacujući fokus na razbarušeni efekat, vreme je da saznamo koji je to aktuelni način stilizovanje ove frizure. Plush bob je trend koji klasičnoj bob frizuri daje drastično veći volumen. Plaš bob je frizura koja će se savršeno uklopiti u predstojeću modnu eru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

Poput klasične bob frizure i njena naglašenija verzija ima nekoliko načina stilizovanja. I svaki priča priču za sebe. Naime, plaš bob možete da nosite sa razdeljkom u sredini ili pak sa strane. Važno je jedino obratiti pažnju prilikom feniranja i samom korenu dati upravo taj „plush“efekat. Takođe, ovaj naglašeni bob može da bude ravan sa blago uvijenim krajevima, kao i talasast ili potpuno kovrdžav.

Plaš bob frizura fokus stavlja na stilizovanje kose, manje nego na samo oblikovanje prilikom šišanja. 

 

Komentari (0)
Loading