Lokne su veoma popularne ovog leta: Svi žele kosu Keri Bredšo koja daje glamurozan izgled

Olja Jelić Vesti 22.08.2023 18:30 1

Lokne su veoma popularne ovog leta. Mnoge holivudske poznate ličnosti ne mogu da im odole

Keri Bredšo

Profimedia

Lokne koje padaju u spiralama poput mehurića su ponovo u modi. Svi žele kosu Keri Bredšo. Od Bele Hadid do Kejti Holms, mnoge žene žele bujne lokne.

Čini se da veliki klasik osamdesetih ima veliku nostalgičnu privlačnost za one koji su proživeli ovaj period, kao i za one koji su bujnu frizuru sa lavljom grivom videli samo u starim ramovima, fotografijama i časopisima.

Mnoge žene traže svoju unutrašnju Keri Bredšo, dok se mnogima omiljeni lik takođe vraća na naše ekrane.

 

 

Naravno, srećnice s prirodno talasastom kosom mogu lako da postignu ovakvu frizuru. Ali žene koje imaju ravnu kosu ipak moraju malo više da se potrude.

Na kraju druge sezone serije Sex and the city, tokom kultne scene, tužna Keri koja pijucka koktel (pre veridbenog branča gospodina Biga i Nataše) zapala je za oko mnogima. Upoređivali su je s kovrdžavom kosom Barbare Strejsend u filmu "The Way We Were". „Možda neke žene jednostavno nisu rođene da budu pripitomljene“, razmišljala je Keri sa svojom prepoznatljivom seksi, divljom grivom.

„Jedan od razloga zašto se perm lokne vraćaju u modu je taj što su fantastične i jednostavne za izradu“, kaže poznati frizer Endrju Fitzsimons. Za one s prirodno ravnom, tankom ili generalno slabom kosom, ovo je odličan način da svom izgledu date dramatičan izgled.

 

@meredithwelborn natural hair summer !!!!!!! 🌊🐚☀️ have you guys ever tried a wavy hair routine ?! #wavyhair #wavyhairroutine #naturalhair #airdryhair #summerhair #hairtok #fyp ♬ original sound - Slamuri

 

U poređenju sa klasičnim talasima, perm lokne deluju smelo i poletno. Pružaju upečatljiv izgled od korena do vrhova. Pritom ne morate da radite minival, možete ih napraviti figarom.

 

 

Komentari (1)
Loading
Claire
24.08.2023 13:34

Bogu hvala, pa su moje prirodne lokne postale moderne. Ceo život sam ih ispravljala zbog druge dece, koja su me maltretirala i vukla za kosu.