Emina Jahović nije razočarala ni ovog puta: Letnja lepršava i efektna haljina koju će želeti svaka žena

Olja Jelić Vesti 19.08.2023 15:50 0

Pevačica je odabrala model od kog je teško skrenuti pogled, a način na koji ga je kombinovala podseća zašto spada u najbolje odevene žene na našim prostorima

Emina Jahović

Printscreen/Instagram

Popularna pevačica Emina Jahović boravi ovih dana u italijanskom Portofinu, odmaralištu na obali Ligurskog mora, gde odmara nakon što je nedavno održala u Budvi nastup za pamćenje.

Ona je najpre otkrila kako uživa na plaži, gde je pozirala u belom bikiniju i sasvim prirodnom izdanju, a potom je podelila kako se doterala za večernje uživanje u čarima ovog gradića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Emina je poznata kao jedna od najbolje odevenih dama naše javne scene, pa nije razočarala ni ovog puta, a njen izbor je jedna od najlepših mini-haljina koje smo videli ove letnje sezone.

Izbor popularne pevačice bila je haljinica turskog brenda Bonneva, i to model EILA Faye, vrlo šik komad čija cena iznosi 4.550 turskih lira, odnosno nešto više od 150 evra.

Reč je o laganoj haljini od lana, koja je pažljivo izrađena dizajnirana tako da odgovara svakoj prilici. Eminu je očarao komad siluete koja laska figuri: ima ravan okovratnik, lepršave puf-rukave do sredine podlaktice, a gornji i donji deo spojeni su ukrštenim trakama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Haljina popularne pevačice je ukrašena efektnim printom u beloj i raznim nijansama plave boje, čime ostavlja utisak već na prvi pogled, a sve je još razigranije zahvaljujući lepršavoj kratkoj suknji.

Emina je kombinovala ovaj trendi komad sa ravnim papučama brenda Hermes, vrlo popularnim modelom Oran koje koštaju 700 dolara i kojima su trendeseterke očarane proteklih godina, kao i s krem flap tašnom modne kuće Chanel.

 

Komentari (0)
Loading