Pam frizura u samo nekoliko koraka: Stilizovanje kose kao kod čuvene glumice za par minuta, a efekat je sjajan

Olja Jelić Vesti 15.08.2023 18:57 0

Trendovi iz devedesetih vratili su se na velika vrata, a jedna od njih je čuvena frizura Pamele Anderson

Pamela Anderson

Shutterstock

Trendovi iz devedesetih vratili su se na velika vrata, od modne do bjuti industrije. Sve više viđamo influenserke pa i devojke na ulicama koje su oživele tu modu, samo u nešto drugačijem ruhu. 

Pamela Anderson je žena koja je sinonim za lepoticu tih godina i mnoge žene su se ugledale na nju. Čak i danas čuvena Pam frizura je među omiljenim kod žena, a jedna influenserka na Instagramu je objasnila kako da je lako napravite.

Na videu koji je okacila na svom Instagramu samo par koraka vas deli od legendarne Pam frizure. Prvi korak je da podignemo kosu u visok rep, ali ostaviti nekoliko pramenova da uokviruju lice. Drugi korak je uviti figarom krajeve repa i pramenove koji nam uokviruju lice. Taj rep potom uvrteti i pričvrstiti ukosnicama u jednu "messy" punđu. Rukama izvući par pramenova kose rastresti prstima i za krajnji rezultat naprskati lak za kosu.

 

 

Prilično jednostavno stilizovanje, a frizura je idealna ako želite da ostavite utisak. Ipak, svi smo svesni koliko je Pamela Anderson bila fatalna, san svakog muškarca širom sveta i postavljala je standarde lepote koji se opet vraćaju u modu. 

Komentari (0)
Loading