Kosa vam izgleda tanko i istrošeno: Ove 3 moderne frizure i najtanjjoj kosi će dati volumen

Slobodanka Ćorić Vesti 10.08.2023 20:41 0

Kosa vam izgleda tanko i istrošeno: Ove 3 moderne frizure i najtanjjoj kosi će dati volumen

frizure

Printscreen

Ukoliko želite promenu frizure, kosa vam izgleda tanko i istrošeno, vreme je da je stilizujete tako da uvek izgleda bujno i ima volumen u svakoj situaciji.

Otkrivamo koje 3 frizure ne traže puno angažmana i održavanja, a i najtanjjoj kosi će dati volumen:

 

Stepenasto šišanje

Stepenasta frizura je broj jedan spas za žene koje imaju tanku kosu. Naravno, takva frizura izgleda savršeno na gustoj kosi, ali tankoj kosi šišanje na različitim nivoima i intervalima dužine može dati poseban volumen. Osnovno pravilo za tanku kosu je da što je više slojeva, frizura izgleda bujnije. Feniranje će dodatno učiniti da kosa izgleda puna volumena, ali nije presudno.

Piksi frizura

Frizura za samopouzdane dame i odlična opcija za toplo leto. Možete odabrati opciju sa ili bez šiški - kako se vama više dopada. Stilisti preporučuju razmišljanje o piksijima u izduženoj verziji kako biste imali više opcija za stajling prema vašem raspoloženju. Inače, što je kosa svetlija, vizuelno izgleda bujnije, a piksi daje autentičan izgled platinastom plavušama.

Klasični ravni paž

Ova frizura retko kome pristaje, a najviše je vole žene sa tankom kosom. Stvar je u tome što je u takvoj frizuri je lako kontrolisati kosu, a sa malo feniranja dobiće dodatni volumen. Kosa dužine do vilice ili do ramena, koja je pritom ravno šišana, uvek daje genijalan privid volumena.

Komentari (0)
Loading