Sofija Milošević oduševila u maloj crnoj haljini: U mini modelu zapalila Instagram, opet pokazala besprekoran stil

Olja Jelić Vesti 10.08.2023 10:00 0

Sa ovim modelom nećete pogrešiti - i dalje je u modi.

Sofija Milošević

Printscreen/Instagram

Pojavila se pod brendom Chanel jo9 1920ih ali i dalje je neoviđeno popularna o čemu svedoči da je i manekenka Sofija Milošević rado nosi za večernje izlaske.

Jednostavnost dizajna ali i neverovatna elegancija koju nosi u sebi zaslužna je za činjenicu da je čitav vek kasnije ovaj model haljine na vrhu.

Pogledajte kako ju je ponela naša manekenka Sofija Milošević.

Poznata je po svojoj manekenskoj karijeri ali Sofija Milošević je mnogo više od toga. Pre nekoliko godina osnovala je i lični modni brend SOFI MILO iza kog neretko stoje modeli haljina za specijalne prilike koji ostavljaju bez daha.

Ipak, ovog puta, nakon što se Barbi groznica (za koju je bila i zaštitno lice pri predstavljaju u Srbiji) stišala, Sofija je pozirala u maloj crnoj haljini – i ponovo oduševila.

U pitanju je prepoznatljivi mini model haljine sa naborima na suknji i dugim širokim bretelama koje joj padaju niz ramena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Da upotpuni haljinu koja je inspirisana Chanel modelom, manekenka ju je stilizovala u Chanel torbici u crnoj boji sa srebrnim lancem. Vrat je ukrasila jednostavnom bisernom ogrlicom sa Chanel priveskom. Kada je u pitanju obuća, najčešće je viđamo u visokim potpeticama koje dodatno ističu njenu vitku figuru. Međutim, za ovaj stajling odlučila se za ravne Chanel baletanke u crno-roze boji i potvrdila da su ponovo u trendu zbog svoje sofisticiranosti i udobnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

 

Mi smo zadivljeni ovom odevnom kombinacijom, a vi?

Komentari (0)
Loading