Jeftinije bi prošla da je stavila glavu u osinjak: Anastasija se potpuno upropastila od plastičnih operacija, a bila je lepa devojka

Slobodanka Ćorić Vesti 07.08.2023 12:06 0

Na tinejdžerskoj fotografiji ona ima tamnu kovrdžavu kosu, blistavu kožu i prirodnu strukturu lica, ali na nedavnoj fotografiji Anastasijini obrazi izgledaju dramatično

anastasija

Printscreen/Instagram

Anastasija Pokreščuk (34) potpuno se transformisala nakon što je potrošila hiljade dolara na plastične operacije i filere. Kako bi pokazala koliko drugačije izgleda danas, podelila je fotografije snimljene u razmaku od 16 godina.

Anastasija je po zanimanju manekenka iz Kijeva, a fotografiju je postavila na Instagram. Na tinejdžerskoj fotografiji ona ima tamnu kovrdžavu kosu, blistavu kožu i prirodnu strukturu lica, ali na nedavnoj fotografiji Anastasijini obrazi izgledaju dramatično.


Osim toga, promenila je još neke stvari na svom telu sudeći po znatno većem dekolteu na nedavnoj fotografiji, kao i vidljivo punijim usnama. Takođe, danas ima pastelno roze kosu i počela je da se šminka upadljivije. Prvu plastičnu operaciju imala je pre oko sedam godina, a iako je već preterala, kaže da ne namerava da stane sa „ulepšavanjem”.

Možda mislite da su mi obrazi preveliki, ali meni se ne čine tako“, rekla je Ukrajinka. "Razumem da je nekima moj izgled smešan, ali meni se zaista sviđa. Ne smeta mi vaši pogledi jer mi se jako sviđaju moji obrazi", nastavila je Anastasija. Više od 4.200 ljudi reagovalo je na Anastasijinu objavu na Instagramu, a mnogi komentatori su bili oduševljeni njenom transformacijom.

"Kakva razlika! Bila si obična, a sada si jedinstvena", napisao je jedan od njih. „Najvažnije je da je srećna“, dodao je drugi. S druge strane, mnogi joj pišu da bi prošla mnogo jeftinije da je zabila glavu u osinjak i da bi možda imala lepši izgled od onog koji je postigla plastičnom hirurgijom. Ipak, zbog svog izgleda stekla je značajan broj pratilaca na Instagramu, a kako tvrdi, sve je unovčila, piše Dejli star.
 

Komentari (0)
Loading