Odličan trik da sakrijete godine koje odaju vaše ruke: Ovo su lakovi za nokte koji podmlađuju

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 22:15 0

Ovi manikiri definitivno podmlađuju

nokti

Shutterstock

Postoje, kažu stručnjaci, tri dela našeg tela koja najpre otkrivaju godine. Govorimo o licu, području vrata i dekoltea i rukama. Razlog zbog kojeg je koža na ovim područjima sklonija gubitku elastičnosti i čvrstoće je taj što su to područja koja su jako izložena sunčevim zracima i agresivnosti okoline. 

Naše ruke ne pate samo zbog sunčevog zračenja, već i od promene temperature i kontakta sa hemijskim proizvodima. Kako starimo, koža na našim rukama se stanji, pojavljuju se male bore, vene postaju izraženije i pojavljuju se fleke. Da biste se borili protiv njega, neophodno je koristiti dobru specifičnu kremu za ruke, zaštitu od sunca i sprovesti nežni piling nedeljno. Ali imamo i odličan trik da sakrijemo godine koje odaju vaše ruke -  lakovi za nokte koji podmlađuju.

Lakovi za nokte koji podmlađuju – četiri boje

Nude manikir

Lakovi za nokte u goloj boji pokušavaju da imitiraju ton kože, pružajući našim rukama elegantan, diskretan i pažljiv izgled. To je jedan od bezvremenskih i najlaskavijih manikira.

 

 

Koralni manikir

Koralni manikir je topao, svetao i poboljšava ton preplanule kože. Pored toga, zahvaljujući svom sjaju, čini da ruke izgledaju sveže i mladalački. Postoji razlog zašto je to suštinski ton leta.

 

 

Bledo ružičasti manikir

Ružičasta je još jedna sigurna opklada. Pored pokreta Barbiecore, sve što okružuje roze boju je apsolutni trend u modi i lepoti. Što se tiče lakova za nokte, najnežniji roze imapodmlađujući efekat na ruke.

 

 

Breskva

Nije iznenađujuće da lakovi za nokte u tonu breskve imaju efekat protiv starenja, sve dok polaze od istog narandžastog spektra kao i koral, ali u njegovoj mekšoj verziji.

 

 

Ove boje lakova na noktima definitivno podmlađuju, nećete pogrešiti za koji god se odlučite. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading