Pramenovi boje lešnika idealni za brinete: Penelepe Kruz pokazala kako da elegantno posvetlite kosu

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 21:15 0

Potpuno novi izgled glumica Penelope Kruz dobila je svežim pramenovima u boji lešnika i čokolade.

Penelope Kruz

Shutterstock

Penelope Kruz potpuno je očarala publiku svojim šarmom na filmskom festivalu u gradu Biartitzu u Francuskoj, na kojem je predstavljen njen novi film "En los margenes". Španska glumica nosila je dugačku Chanel haljinu sa krupnim printom, čiji je ponosni ambasador, a ono što nam je posebno privuklo pažnju jeste njena potpuno nova boja za kosu.

 

 

Naime, svojim prelepim letnjim izgledom kose Penelope Kruz pokazala je kako brinete mogu da posvetle kosu, a da to izgleda elegantno i prirodno. Osnova njene kose je tamnobraon boje, dok su na krajevima nežno izvučeni pramenovi svetlih i tamnosmeđih nijansi. Kao rezultat, dobijena je prekrasna mešavina tonova koji ne narušavaju njen prirodni izgled kose, već ona izgleda kao da je prirodno posvetlela na letnjem suncu.

 

 

Podsećamo, ovog leta nijanse koje su u jakom kontrastu sa bazom od tamne čokolade više neće biti u modi: tehnika balajaž, koja daje meki i nežniji efekat posvetljivanja, mnogo je odmerenija opcija. Zapamtite i da su nijanse lešnika i čokolade idealne za posvetljivanje tamnosmeđe kose sa toplim podtonom; na tamnosmeđoj podlozi sa hladnim podtonovima ove nijanse ne bi pružile isti harmoničan rezultat. 

 

Komentari (0)
Loading