Majka priroda nije svemoćna: Irina Šajk se pohvalila blistavim tenom, a tajna je u ovom ulju

Slobodanka Ćorić Vesti 03.08.2023 16:28 0

Slavna Ruskinja ne voli da nosi puno šminke, a nije joj ni potrebno. Kako je i sama govorila, posebnu pažnju posvećuje nezi kože lica kako bi uvek izgledala sveže, odmorno i mladoliko

Irina Šajk

Shutterstock

Ruska manekenka Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena sveta koja pleni svojom lepotom i prirodnim izgledom čak i na crvenom tepihu.

Slavna Ruskinja ne voli da nosi puno šminke, a nije joj ni potrebno. Kako je i sama govorila, posebnu pažnju posvećuje nezi kože lica kako bi uvek izgledala sveže, odmorno i mladoliko.

- Da biste dobro izgledali, ne morate da koristite puno šminke. Obožavam prozračni korektor koji nanosim na kritične tačke ispod očiju i na područje brade. Nikad ne stavljam puder na celo lice. Volim i hajlajtere, taj kozmetički proizvod zaista može da istakne lice - rekla je svojevremeno i dodala: 

Dan započinjem umivanjem samo vodom, dok uveče temeljno očistim lice. Često menjam proizvode i volim da ih isprobavam. Svaki dan obavezno nanosim hidratantnu kremu, a leti radije biram lagane serume.  Obožavam i kokosovo ulje koje često koristim za negu kože i to odmah nakon tuširanja na mokroj koži.

Irina Šajk je otkrila da redovno nanosi sredstva sa zaštitnim faktorom na područje vrata, ruku i lica i da se čuva od sunca.

Međutim, to sve pada u vodu, kako kaže Irina, ako kroz ishranu ne unosite kvalitetne i zdrave namirnice. Iako se ona trudi da se zdravo hrani, ponekad ne može da odoli hamburgeru ili pici. 

Ipak, postoji nekoliko namirnica koje je u potpunosti izbacila iz iz ishrane.

- Najvažnije pravilo lepe kože, takođe, podrazumeva puno vode i pravilnu hidrataciju. Uz to, nemojte jesti pržene krompiriće i čips i vaša koža će blistati. Ozbiljno, kada pojedem nešto od toga, moja koža sutradan "podivlja". Obavezno dobijem nekoliko bubuljica, a uz sve to, lice mi izgleda dehidrirano i umorno. Izbegavajte to i već ste na pola puta do sjajnog tena - zaključila je jedna od najzgodnijih manekenki.

Komentari (0)
Loading