Žene u Srbiji se otimaju oko ovih sandala: Bile su hit pre 15 godina, prve se rasprodaju u radnjama, a ima modela i za 2.500 dinara

Jelena Vukelić Vesti 03.08.2023 10:43 0

Da, pre petnaestak godina žene ih nisu skidale i sada su se ponovo ove cipele vratile na velika vrata

Nikola Pelc

Profimedia

Nikola Pelc provodi ovo leto u Sent Tropeu sa suprugom Bruklinom Bekamom, sinom Dejvida i Viktorije Bekam, a vrele letnje dane obukla je kombinaciju koju bi mnoge žene rado nosile.

Beli komplet je upotpunila zlatnim cipelama sa detaljem koji će vas vratiti dvadesetak godina unazad.

Ovo leto, ni Kejt Midlton ni kraljica Leticija nisu odolele modelu cipela koji često viđamo - espadrile sa punom petom. Ove cipele odlično se kombinuju uz letnje odevne kombinacije u kojima obavljaju kraljevske obaveze. Espadrile sa punom petom su pravi letnji trend, a odabir obuće Nikol Pelc dokazuje da je svet spreman i za povratak sandala sa punom potpeticom.

 

 

Ova godina je obeležena pogledom u prošlost mode, posebno su zanimljivi trendovi iz 2000-ih godina koje su obeležene farmerkama saniskim strukom i šljokicama.

U belom heklanom kompletu od topa i pantalona, Nikola je izgledala kao filmska diva, a celokupni izgled je upotpunila torbom u obliku korpe koja je inspirisana francuskom rivijerom i zlatnim sandalama sa petom od plute.

S obzirom na to da su platforme prilično visoke, Nikola je trebala pomoć supruga koji ju je poput pravog džentlmena odneo na brod kako ne bi hodala po pesku.

Razni brendovi sada nude sandale sa punom petom, a trendseterke već su pronašle način kako ih uklopiti u svoje odevne kombinacije. 

Kod nas ih možete naći po ceni od 2.500 do 7.000 dinara, u zavisnosti od materijala.

Komentari (0)
Loading