Trend šortseva u Srbiji: Ovaj komad obožavaju Dragana Kosjerina i Danijela Dimitrovska, kojoj bolje stoji?

Olja Jelić Vesti 02.08.2023 20:40 0

Šorcevi su ovogodišnji letnji trend, a inspiraciju za stilizovanje možete preuzeti od ovih dama.

Danijela Dimitrovska

Privatna arhiva

Trend šorceva u Srbiji je itekako zastupljen, a to potvrđuje i činjenica da ga ovog leta nosi i veliki broj poznatih dama na našem podneblju. Ako niste sigurne koji je najbolji način da ukombinujete uvek se možete ugledati na neke od poznatih Srpkinja poput Dragane Kosjerine, Danijele Dimitrovske i Ivane Maksimović.

Ivana Maksimović

Poznata reprezentativka u streljšatvu, Ivana Maksimović, ukombinovala je šorc u ležernu, ali elegantnu kombinaciju. Naime, sportiskinja se odlučila za šorc od teksas materijala sa zanimljivim printom u kombinacijama bež i bele boje. Uz to je obukla belu majicu i bež blejzer koji je celom izgledu dao notu elegancije. Zanimljiv detalj su bile i patike sa jakom zelenom nijansom na njima.

 

 

Dragana Kosjerina

Dragana Kosjerina je ljubitelj teksas šorceva, a to dokazuju i njene fotografije na Instagramu.

 

 

Naime, na fotografiji sa mora Dragana pozira u svetlom teksas šorcu i crnoj majici. U drugoj kombinaciji, voditeljka nosi crveni gornji deo kupaćeg kostima i uz njega taman teksas šorc. Nije tajna da obe kombinacije izgledaju savšreno.

 

 

Danijela Dimitrovska

Poznata manekenka često objavljuje fotografije i videe na svom Instagram profilu, pa imamo prilike da uživamo u njenim modnim odabirima koji su uglavnom perfektni. Ovoga puta, Danijela je objavila simpatičan video u kome đuska u crnom sportskom šorcu do pola butina, bež grudnjaku i otkopčanoj košulji.

 

 

Dakle, svejedno je da li je u pitanju teksas šorc, šorc sa printom, sportski ili elegantni, fantastične kombinacije sa njima postoje. Na vama je samo da se poigrate sa modnim odabirom.

 

Komentari (0)
Loading