Neodoljive torbe za plažu koje ćete nositi i u grad: Influenserke su poludele za ovim modelom

Olja Jelić Vesti 28.07.2023 09:57 0

Autfit za plažu nije kompletan bez neodoljivih torbi za plažu, a ove godine posebno su popularni modeli koje bez problema možete nositi i u grad

Torba

Printscreen/Instagram

Pronalazak idealne torbe za plažu nije lak zadatak. Mora da bude dovoljno prostrana da unutra stane sve što vam je potrebno, a u isti mah, mora i da je moderna i lepa, te da se uklapa uz različite odevne kombinacije koje ćete nositi.

Srećom, poslednjih godina veliki brendovi izbacili su neodoljive modele koji zovu da ih nosite ne samo na plažu, već i u grad, a posebno izgledaju dobro u kombinaciji sa laganim letnjim haljinama, bermudama i košuljama, ili lanenim izdanjima koja su must ovog leta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELISSA A. R (@mimiarr)

 

Brojni brendovi su izbacili razne modele ovih torbi, a influenserke su preplavile Instagram.

 

 

Postoje i verzije lokalnih i highstreet brendova koje možete nabaviti za daleko manje novca, a koje pariraju skupim dizajnerskim u svakom smislu. 

Međutim, od svih torbi za plažu, trendseterkama su posebno zapale za oko najpopularnije od svih modela za plažu, upravo zato što izgledaju nestvarno dobro uz svaki outfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Reč je naravno o modelu koji iz sezone u sezonu samo dobija na popularnosti. Ukoliko prelistate Pinterest i Instagram, videćete upravo da je ovaj model ovog leta najpopularniji, a raznolikost osigurava da i oni sa najistančanijim ukusom pronađu to što vole.

 

Komentari (0)
Loading