Marijana Mateus je jedna od najstilizovanijih Srpkinja: Spakujte se za more po uzoru na našu dizajnerku

Olja Jelić Vesti 22.07.2023 13:00 0

Marijana Mateus je sinonim za savršen modni ukus pa mnoge žene pronalaze inspiraciju upravo u njenim autfitima

MArijana Mateus

Printscreen/Instagram

Instagram Marijane Mateus je prava modna riznica. Žene obožavaju da kopiraju njene modne auftite, jer ona godinama neguje savršen stil odevanja i poseduje nepogrešiv osećaj za modu.

Kako smo uveliko zagazili u toplo leto, Marijanini stajlinzi su pravo blago ukoliko nemate ideju šta obući taj dan. Pored ležernih, svakodnevnih kombinacija ona nepogrešivo bira i elegantne komade i pleni gde god se pojavi. Posebno voli da ističe svoje duge i vitke noge. 

Tri top letnja stajlinga Marijane Mateus po našem odabiru:

1. Mini bela haljina sa plavim detaljima

Ova haljina je idealna za vrele letnje dane. Ležerna, od laganog materijala, a sa druge strane vrlo efektna, tako da ćete u njoj biti primećeni. Marijana je ukombinovala sa ortoped sandalama i torbom u bež boji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

2. Komplet u plavoj boji

Komplet sastavljen od mini suknje i krop topa sa karnerima u tamno plavoj boji je istakao Marijaninu zavidnu figuru. Stajling je upotpunila papučama u istoj boji i crnom mini torbom. Kosu je vezala u visok rep i tako došla do savršenog letnjeg stajlinga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

3. Crna pletena haljina

Kao svaka trendseterka Marijana Mateus je ispratila trend pletenih haljina. Ona je ponela mini model ove haljine u crnoj boji sa prorezima na struku koji su dali dozu provokacije. Modni detalj u vidu crnih naočara se savršeno uklopio u ovaj letnji autfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Ako ne znate šta spakovati u kofer za more nek vam Marijanini stajlinzi budu vodič. Kao jedna od najstilizovanijih Srpkinja ona je uvek dobar modni uzor i sigurno ćete blistati na odmoru. 

 

Komentari (0)
Loading