Svetlopava boja noktiju skida sa trona barbi manikir: Biće ultimativni hit ovog leta, influenserke su poludele za ovom nijansom

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 14:07 0

Nakon svih roze nijansi, čini se kako bi jedna osvežavajuća i nežna nijansa mogla postati jedna od vodećih ove letnje sezone

Nokti

Shutterstock

Nakon svih nijansi roze boje, čini se kako bi jedna osvežavajuća i nežna nijansa mogla postati jedna od vodećih ove letnje sezone. Dua Lipa, Hejli Biber, Zendaja i Sofija Riči su obožavateljke ove boje manikira, a znamo da kad jedna od 'it' djevojaka nešto zavoli, sve ostale slede njihov primer. Ne sumnjamo kako će svetloplava boja noktiju biti jedna od najtraženijih ovog leta.

 

 

Mllečni manikir nikad ne prestaje biti u modi, kao ni nijanse crvene, dok se druge boje svake sezone 'bore' za popularnost. Film 'Barbie' podstakao je ulazak ružičaste u sve bjuti sfere, a sad jedna druga, nežna nijansa takođe traži svoje 'mesto pod suncem', odnosno na noktima ljubiteljki svežih manikira u svetlim nijansama. 

Reč je o svetlo plavoj nijansi, koja je u raznim verzijama već viđena na noktima brojnih trendseterki, poput Sofije Riči, Hejli Biber i Zendaje, koja je svaka na svoj način interpretirala manikuru u ovoj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Osim najnežnije bejbi plave, u ovaj se trend ubrajaju i svetlo tirkizna nijansa, nebesko plava te puderasto plava, a ovi meki i nežni tonovi predivno će se slagati s neutralnim modnim kombinacijama.

 

 

 

Ove nijanse plave iveoma su zahvalne za kombinovanje, te su i odlična podloga za mešanje s drugim trendovima, poput glaziranih noktiju, šljokica, svetlucavih 3D ukrasa, mermernih noktiju ili francuskog manikira.


 
Komentari (0)
Loading