Naglašene, izdužene trepavice uz pomoć jednostavnog trika: Košta samo 200 dinara, zaboravite lash lift

Olja Jelić Vesti 14.07.2023 16:10 0

Za uvijene i duže trepavice nije su vam potrebne skupe i česte procedure, već trik koji će vas koštati samo 200 dinara.

Devojka

Printscreen/Instagram

Tokom toplih dana nije nam potrebno mnogo proizvoda da naglasimo lepotu lica. Dovoljno je malo bronzera i/ili rumenila, sjaj za usne i nezaobilazna maskara, pogotovo ako imate kratke trepavice.

Naglašen pogled možete da dobijete i bez najpopularnijeg lash lifta.

Jedan trik postao je viralan preko noći upravo zato što daje duge i uvijene trepavice, a sve što vam je potrebno, verovatno već imate. Naravno, reč je o svemogućem vazelinu koji košta oko 200 dinara.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Van Meir (@instagwen_)

 

Tanak sloj vazelina treba namazati na mekani jastučić uvijača za trepavice i jednostavno uviti trepavice kako biste i obično. Jednom kada ste uvili trepavice, samo ih rasčešljajte čistom četkicom kako bi pravilno rasporedili vazelin. 

Možete još jednom ponoviti proceduru za dramatičniji efekat, a videćete i same koliko će vam trepavice biti uvijene i izraženije.

 

 

Možete koristiti i drugu metodu - da direktno na trepavice nanesete sloj vazelina, te da ih tek onda uvijete uvijačem za trepavice. Ipak, nisu svi pobornici ove druge jer je lako moguće da nanesete previše vazelina koji bi vam mogao smetati kasnije.

Jedna TikTokerka je još više olakšala postupak pa je nabavila praznu bočicu, poput one za maskaru. U nju je stavila vazelin i sada ga pre uvijanja nanosi četkicom za maskaru direktno na trepavice.

 

 

Ovaj viralni trik je ultra popularan, pa smo sigurne da je vredan da se proba. 

 

Komentari (0)
Loading