Trend Barbi frizura stigao u Srbiju: Sofija Milošević i Tamara Kalinić ga obožavaju, kojoj lepše stoji?

Olja Jelić Vesti 12.07.2023 21:23 0

Evo kako domaće zvezde nose ove frizure

Sofija Milošević

Printscreen/Instagram

Barbiecore trend je zaludeo svet zahvaljujući i novom filmu "Barbie" sa Margo Robi u ulozi Barbi i Rajanom Goslingom u ulozi Kena. Upravo zato je trend barbi frizura zastupljen i u Srbiji.

Sofija Milošević

Sofija Milošević je nedavno na Instagramu podelila fotografije na kojoj pozira u kompletno Barbie izgledu. Manekenka je na nekoliko fotografija čak i imitirala Barbie poteze. Međutim, ono što je učinilo da u potpunosti zaliči na omiljenu lutku našeg detinjstva jeste plava kosa i Barbie frizura. Naime, Sofija je skroz gore podigla rep, dok je donji deo kose ostao raspušten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Sara Jo

Sara Jo je na Instagramu podelila fotografiju u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Naime, pevačica ima cvetni korset, teksas šorc i bele haltere. Složićete se, ovde ništa nije u Barbi stilu. Međutim, frizura koju Sara ima na fotografiji je svakako asocijacija na frizure barbika. Osim toga i roze rumenilo, kao i izraz lica koji je pevačica napravila bi se mogao povezati sa barbikama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić se odlučila za nešto elegantniju varijantu imitacije ovih frizura. Naime, pevačica je na modnoj reviji u francuskoj nosila polunisku punđu sa jednim puštenim pramenom. Međutim, kao i sa Sarom Jo, Barbi frizura se savršeno uklopila u sasvim drugačiji autfit od Barbi roze nijansi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Dakle, domaće zvezde ne zaostaju u svetskim trendovima. A koja frizura se vama najviše dopada?

 

Komentari (0)
Loading