Komadi sa etiketom "demode": Ako ste mislile da se ovako oblačite za plažu, bolje nemojte

Slobodanka Ćorić Vesti 12.07.2023 16:19 0

Na odmoru najviše nosite svetle boje kako biste se zaštitili od vrućine, ali ako ne znate kako da ih kombinujete, onda je bolje da izaberete mirne tonove

odeća

Shutterstock

Moda na plaži se menja svake sezone, pa tako su i ove godine svetske zvezde ponosno pokazale svoje zanosna tela u omiljenim modelima. Ali šta se ovog leta 2023. ne preporučuje za plažu, koji su to komadi sa etiketom "demode", otkrili su stilisti...

odeća

Shutterstock

 

Pareo sa šarenim dizajnom

Na odmoru najviše nosite svetle boje kako biste se zaštitili od vrućine, ali ako ne znate kako da ih kombinujete, onda je bolje da izaberete mirne tonove. Pareo nije najbolja opcija za plažu ukoliko želite da budete u trendu. Umesto njega, više je u trendu tunika od lagane tkanine, a prozirne, haklane haljine su apsolutni hit ovog leta.

odeća

Shutterstock

 

Animal print

Teško je nositi animal print na plaži, a da ne izgledate pomalo jeftino. Umesto haljina i kupaćih kostima sa leopard šarom, bolje je da potražite neke jednostavnije, smirenijih dezena. Sakriće nedostatke, ukoliko ih imate, a takođe ćete moći i da ih nosite narednih sezona, jer jednostavnost nikada ne izlazi iz mode.

Gumene japanke

Japanke nisu najmudriji izbor za plažu, generalno, bez obzira što su lako dostupne i možete da ih kupite čak i u supermarketu. Osim što ne pružaju povoljnu anatomsku potporu stopalu, kada se nakvase, mogu da i te kako žuljaju, tako da je bolje da odaberete papuče od prirodnih materijala.

odeća

Shutterstock

 

Mikro šorts

Minijaturni šortsevi koji su se nosili prethodnih sezona, posebno oni od teksasa, sada su "out". Osim što su neudobni, teško se i suše, pa postoji veliki rizik i da "zapatite" neku infekciju kada ste stalno mokri. Bolja opcija su, svakako, bermude od lana ili nekog drugog prirodnog platna, sa ili bez printa.

Komentari (0)
Loading