Najluđi stajling u Novom Sadu oduševio posetioce: Đorđe - Anđeoski zec izmamio uzdahe na Exitu

Vesti 10.07.2023 19:30 0

Na Exit festivalu u Novom Sadu, uvek možete očekivati raznolikost i originalnost u stajlingu posetilaca

tiktok

Printscreen/TikTok

Međutim, jedan stajling je privukao posebnu pažnju i izazvao oduševljenje među prisutnima. Bio je to stajling TikTokera po imenu Đorđe, koji je svojim hrabrim izborom odeće ostavio sve bez daha.

Đorđe je odlučio da iskaže svoju kreativnost na najbolji mogući način i obukao je kombinaciju belih pantalona i bele košulje. To bi možda bilo dovoljno da privuče pažnju, ali Đorđe nije stao samo na tome. Kako bi se istakao i dodao dozu mističnosti svom izgledu, odlučio je da stavi bela krila koja su mu davala izgled anđela. 

Međutim, ono što je zaista izdvojilo njegov stajling od svih ostalih na festivalu bila je maska zeca koju je nosio na licu. Ona je dodala je celokupnom izgledu dozu šarma i tajanstvenosti. Đorđe je uspeo da se transformiše u nešto potpuno drugačije, privlačeći poglede svih prisutnih.

Da bi dodao još više upečatljivosti svom stajlingu, Đorđe je okačio lampice oko sebe. Bio je kao pravi disko-zec sazdan od svetlosti, privlačeći poglede i stvarajući jedinstvenu vizuelnu sliku.

Njegov hrabar i maštovit stajling bio je potpuno u skladu sa energijom festivala, koji promoviše slobodu izražavanja i individualnost. Đorđe je uspeo da postane jedan od onih ljudi koji se ne boje da budu svoji i da izraze svoju kreativnost na jedinstven način.

@djordje.art Reakcije na stajling za EXIT😍 🐰#exit #festival #novisad #fashion ♬ Level - Senidah

Njegov najluđi stajling na Exitu u Novom Sadu će sigurno ostati upamćen među posetiocima festivala. Đorđe je dokazao da se modom može izraziti umetnost i ličnost na način koji je ne samo upečatljiv, već i inspirativan. Njegova hrabrost da se istakne iz mase ostaje kao podsetnik da je Exit festival mesto gde svako može biti svoj i izraziti se na način koji želi.

Komentari (0)
Loading