Tri top trenda pedikira ovog leta: Ove sezone na noktima ćemo se poigravati sa jarkim bojama

Olja Jelić Vesti 06.07.2023 22:20 0

Večni klasici i poneko iznenađenje trendova noktiju za 2023

Pedikir

Shutterstock

Leto je idealno vreme da se poigramo sa nešto hrabrijim i zabavnijim izgledom na noktima, kako na manikiru, tako i na pedikiru. Zato smo izdvojili tri pomalo neočekivana trenda koje ćemo sigurno isprobati ove sezone.

Jarke boje

Boje su ključni trendovi u pedikiri gotovo svake godine. A ove sezone posebno su popularne crvena, ružičasta, narandžasta i koralna boja. Pored ovih izrazito jarkih boja, podjednako su popularni i pastelni tonovi lavande, svetlo zelene, bledo ružičaste, puderasto plave i žute boje.

 

 

Statement nokti

Trend iscrtavanja i ukrasa na noktima preneo se iz trendova manikira polako na pedikir. Tako da ove godine možete da se prepustite eksperimentisanju, izražavanju vaše kreativne ili razigrane strane ličnosti. Statement motiv se najčešće nalazi na palcu zbog površine nokta, a motivi mogu biti sve, od jednostavnih cvetića do svetlucavih ukrasa i apstraktnih motiva.

 

 

Francuski pedikir

Jedan klasik se ove godine nalazi među najpoželjnijim trendovima u pedikiru. Možda niste očekivali povratak ovako jednostavnog stila među aktuelne trendove. No, francuski pedikir u kombinaciji sa kratkim noktima je pun pogodak koji uvek izgleda elegantno i uredno.

 

 

Komentari (0)
Loading