Na Vimbldon u babinoj venčanici: Mirka Federer stajlingom zaprepastila teniski svet

Slobodanka Ćorić Vesti 04.07.2023 20:17 1

Dugačku haljinu sa minimalnim "Ve" izrezom i omanjim karnerićima oko vrata, Mirka je presekla zlatkastim kaišem

vimbldon rodžer federer

EPA-EFE/TOLGA AKMEN EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY

Prošle godine teniser Rodžer Federer stavio je tačku na svoju karijeru i penzionisao se, ali to nije razlog da ne bude i dalje aktivan u sportiskim dešavanjima. Kako se trenutno održava 136. Vimbldon po redu u Londonu, svoje prisustvo je upriličio i poznati Švajcarac.

Kratka ceremonija organizovana je u njegovu čast na Centralnom terenu i prisutni su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom kada se pojavio u pratnji svoje supruge Mirke Federer. Rodžer se odlučio za bež letnje odelo i košulju na plavo-bele prugice, odišući elegancijom, a Mirka ga je u stopu pratila koja je ponela prilično nežnu modnu kombinaciju - belu haljinu sa prozirnim materijalom sačinjenim od cvetnih detalja.

Mnogima je zaličila na venčanicu koju su upravo naše bake nosile. Dugačku haljinu sa minimalnim "Ve" izrezom i omanjim karnerićima oko vrata, Mirka je presekla zlatkastim kaišem. Ceo autfit upotpunila je skupocenim ručnim satom i zlatnom narukvicom. Kosu je vezala u jednostavan, visok rep, a opredelila se za veoma diskretnu šminku. Sasvim otmeno i prirodno u krajnjem slučaju!

Ono što se da primetiti jeste da je Mirka vidno stasala svoju liniju, s obzirom da je jedno vreme kuburila sa kilažom.

 

Komentari (1)
Loading
Jelena
05.07.2023 16:44

Ne znam zašto je bilo ko zaprepašćen. Žena je baš pristojno obučena, haljina je elegantna i lepo joj stoji.