Jesi li do kontejnera krenula u toj odvratnoj obući? Mlada pokazala šta je obula za svadbu, ovakve papuče su u Srbiji na niskoj ceni

Vesti 04.07.2023 19:01 0

Iako se to nekima nije svidelo, mlada je imala razlog da kupi ove papuče

Jesi li do kontejnera krenula u toj odvratnoj obući? Mlada pokazala šta je obula za svadbu, ovakve papuče su u Srbiji na niskoj ceni

pixabay

 

Jedna mlada je pokazala da elegantne cipele nisu jedina opcija za venčanje, iznenadivši mnoge prisutne svojim opuštenijim izborom obuće.

Nevesta je odlučila obuti čuvene kroksice koje su često nazivane najružnijim papučama na svetu, otkako su se pojavile na tržištu. Zanimljivo je da nije bila jedina koja je nosila ovu obuću, već su i njene deveruše i ostali gosti odabrali isto. Na kroksicama su bili ispisanje posebni natpisi "supruga" i "rekla sam da".

mlada

Printscreen/Facebook

 

Ljubitelji klasične mode za venčanja su burno reagovali kada je mlada podelila slike sa venčanja na društvenim mrežama. Neki su izjavili: "To je problem. Ljudi više nemaju stila. Sve se svodi na udobnost", "Postoji nekoliko stvari koje mrzim u životu, ali kroksice su na prvom mestu. Bože pomozi! Užas, jeza me hvata!", "Iskreno, ovo izgleda odvratno. Mogli su odabrati ravne i elegantne cipele." Mnogi su sugerisali da bi baletanke bile bolji izbor, ali mlada je insistirala da je njena prioritet bila sloboda u igri i udobnost u odeći.

Još jedna mlada je podržala njen izbor, a neki su izjavili: "Kada je odeća udobna, svi su srećni, uključujući i deveruše." "Dejli mejl" piše da su kroksice koštale 70 dolara (oko 7.693 dinara), dok su sada elegantnije verzije popularnije i prodaju se po ceni od 200 do 300 dolara (od 22.000 do 33.000 dinara).

Cene kroksica u Srbiji su niže, mogu se naći za oko 6.000 dinara, a postoje i jeftiniji modeli koji koštaju 3.500 dinara. Mlada iz priče je odabrala belu verziju kroksica koja se uklapala uz njenu venčanicu.

Komentari (0)
Loading