Ravna obuća leti može biti pravi modni pogodak, delovaćete urbano i trendi: Evo koja dva modela su ponele naše poznate influenserke

Olja Jelić Vesti 03.07.2023 13:11 0

Influenserke nalaze načine da ukombinuju i najneobičniju modele letnje obuće.

Ena Luna i Sofija Milošević

Printscreen/Instagram

Leto je vreme kada želimo da se raskomotimo kako bi što lakše podnosili toplotu, a to se ne odnosi samo na garderobu, već i na obuću. Zbog toga, za letnje šetnje rado biramo udobne modele.  Naše influenserke je rado nose.

Sofija Milošević

Ukoliko ste mislili da papuče ne mogu biti pravi modni pogodak, varate se. Manekenka Sofija Milošević je dokazala da i ovakva obuća ima svoje mesto u letnjim kombinacijama. Naime, ona je jedno nedeljno popodne prošetala gradom u dugoj majici sa kragnom i kratkom šorcu. Međutim, pažnju su privlačile tamno zelene papuče sa neobičnom šarom. Uz to, zlatne minđuše i sunačne naočare sa okvirom iste boje su se savršeno uklopile u ceo autfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Ena Luna

Influenserka Ena Luna je nedavno bila na putovanju u Grčkoj i sa fanovima je podelila utiske na Instagramu. Između ostalog, Ena je oduševila svojim stajlingom, a ponajviše zanimljivim mokasinama. Uz crni top i kratku jaknu, ona je ukombinovala dugu belu suknju sa visokim prorezom. Ipak, udobne crne mokasine sa zlatnim zvezdicama su ukrale svu pažnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

 

U svakom slučaju, oba modela letnje obuće su veoma udobna, a sada imate primer i kako da ih uspešno ukombinujete u autfit.

Komentari (0)
Loading