Ovaj manikir je najpoželjniji ovog leta: Boja mlečne borovnice zaludela bjuti svet

Olja Jelić Vesti 02.07.2023 12:16 0

Ovog leta najpoželjnija boja noktiju je mlečna borovnica

Nokti

Shutterstock

Najbolja letnja inspiracija za manikir ove godine stiže iz prirode. Mlečna borovnica je toliko nežna i elegantna boja noktiju, da je odmah postala jedna od najtraženijih.

Odjednom, influenserke i slavne devojke počele su da posežu za ovom bojom koja predstavlja tanku granicu između lila, plave i bele. Kao da je održana neka tajna konferencija it devojaka, tek – mlečna borovnica je postala sinonim za letnju boju noktiju. 

 

 

Mlečna borovnica je ona boja koja ima istu kremastu bazu kao puder ili rozikaste nijanse, ali ovoga puta nokti se oslikavaju u neočekivanoj plavoj boji. Nemojte se zbuniti – ovo nije nijansa mente koja je vladala početkom 2010-ih, to je više nebesko plava sa sivom ili krem osnovom, a ne zelena. Mlečna borovnica se razlikuje i od pastelno plave – ima kremastiji podton.

Trendovi voćno – mlečnih boja noktiju stigli su nam iz Južne Koreje. Tamo su mleka sa ukusom voća: jagode, borovnice, banane omiljena pića tako da ne čudi što su ove specifične boje  u jednom trenutku postale i nail inspiracija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

 

Zato što može da se nosi i kao providan lak, zato što nije upadljiva, a razigrana je i iznad svega: zato što odgovara svakom tenu. Nanesete je dok ste još bele kao sir i izgleda odlično, a onda dobije sasvim drugi efekat kada pocrnite tokom svog boravka na moru. I ruke vam u obe situacije izgledaju odlično.

 

 

Da je tako uverićete se ako pogledate koje su sve zvezde nosile  mlečna borovnica nokte: od Zendaje do Sofi Riči.

 

Komentari (0)
Loading