Ovakve haljine su se nosile pre 30 godina: Kendal Džener je želela da privuče pažnju ogrlicom, a svi komentarišu njenu oblak haljinu

Vesti 28.06.2023 11:20 0

Jacquemus je još jednom uspeo da impresionira svojom revijom, donoseći svežinu i kreativnost modnoj sceni

kendal džener

Profimedia

Simon Porte Jacquemus je postao poznat po svojim zadivljujućim modnim revijama, a sada je svoj brend transformisao u pravu modnu kuću. Nedaleko od Pariza, u vrtovima Versajske palate kralja Luja XIV, predstavio je svoju kolekciju "LE CHOUCHOU" za jesen 2023.

Reviji su prisustvovali brojni poznati ljudi, uključujući Viktoriju i Dejvida Bekama, Tinu Kunaki, Moniku Beluči, Evu Longoriju, Emiliju Ratajkovski, Kler Foj i mnoge druge. Ovako veliki odziv gostiju odražava kultni uticaj brenda i naglašava važnost ove revije.

Versajska palata je mesto koje malo ko može koristiti za svoje revije, osim brendova poput Diora i Chanela koji su je koristili kao pozadinu u svojim kampanjama.

Gosti su se smestili u čamce za veslanje dok su čekali početak revije, a kada je revija počela, atmosfera je bila obuzeta čistom francuskom elegancijom.

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju bila je ogrlica koju je nosila Kendal Džener. Ogrlica je jasno podsećala na onu koju je nosila princeza Dajana, sastavljenu od sedam niti dijamanata i safira, dok je nosila legendarnu "Osvetničku haljinu".

Jacquemus je još jednom uspeo da impresionira svojom revijom, donoseći svežinu i kreativnost modnoj sceni. Njegova hrabrost da koristi Versajsku palatu kao pozornicu za svoje stvaranje naglašava njegovu inovativnost i sposobnost da pomera granice u svetu mode. Ova revija će sigurno ostati upamćena kao još jedan vrhunski trenutak u karijeri Jacquemusa i kao dokaz da modna industrija uvek traži nove načine da izrazi svoju umetnost.

Komentari (0)
Loading