Bivša devojka Leonarda DiKaprija pojavila se u javnosti bez trunke šminke: Lepa je i negovana, ali svi komentarišu njenu haljinu

Vesti 27.06.2023 17:00 0

Manekenka Kamila Morone više nije u vezi sa poznatim glumcem, ali izgleda da ne zavisi od njega kako bi bila u centru pažnje. Ona sama privlači svetla reflektora svojom harizmom i šarmom

kamila morone

Profimedia

Kamilu Morone (26), manekenka koja je postala poznata širom sveta zbog veze sa Leonardom Dikaprijem, i dalje privlači pažnju medija i javnosti, i to ne samo zbog svoje prošle veze. Iako su glasine i teorije o njihovom raskidu bile prisutne i pre njihove romanse, prekidanje dugogodišnje veze baš kada je Kamilu proslavila 25. rođendan dodatno je privuklo pažnju javnosti.

Iako nije više u vezi sa poznatim glumcem, Kamilu ne treba partner da bi bila u centru pažnje, jer samouvereno zrači i privlači svetla reflektora. Nedavno je primećena u Njujorku bez šminke, što je iznenadilo mnoge, ali i izazvalo oduševljenje.

Dok je šetala, Kamilu je uhvaćena u jednostavnoj odevnoj kombinaciji koja je istakla njen prirodan izgled. U lepršavoj midi crnoj haljini, koja je savršena za tople dane, izgledala je predivno. Uz to, nosila je Adidas patike modela "Samba", koje su trenutni hit sezone.

Bez preteranog nakita, osim jednostavnih alki, i sa puštenom kosom, Kamilu je oduševila svojom prirodnom lepotom. Pored uspešne manekenske karijere, ona se takođe pojavila u nekoliko filmskih ostvarenja, a nedavno je zaigrala u drami "Daisy Jones & The Six".

Kamilu Morone nastavlja da privlači pažnju svojim izgledom i talentom, dok gradi svoju karijeru kako na modnim pistama, tako i na filmskom platnu. Njen bezvremenski stil i prirodna lepota čine je ikonom stila koju mnogi prate i divljenjem prate njen dalji napredak.

 

 

Komentari (0)
Loading