Ovo su tri manikira koje danas svaka žena gugla u Srbiji: Zaboravite na dosadni balajaž, dolaze nam morski talasi na noktima

Olja Jelić Vesti 27.06.2023 18:30 0

Kako je stiglo leto, došli su i novi trendovi kad je u pitanju manikir

Nokti

Printscreen/TikTok

Leto 2023. pored svedenih, svetlucavih noktiju obeležiće i tropske boje kao i brojne tehnike crtanja na noktima. Na TikToku se svakodnevno pojavljuju nove inspiracije za manikir, koje su već zavladale u salonima. 

Jedna od najpopularnijih tehnika ovog leta na noktima biće "talasi na noktima", koji su inspirisani mermaid estetikom. Radi se o mešanju više nijansi plave boje, a sa ovakvim noktima ćete biti primećene svuda. 

 

 

Drugi popularan trend jesu tople boje na noktima, a naročito se izdvaja žuta boja, koja oslikava svu toplinu leta. Pored žute, dosta je zastupljena i narandžasta boja, sama ili u kombinaciji sa drugim bojama. 

 

 

Treći trend koji se izdvaja je svetlo plava nijansa na noktima, koja je idealna za odlazak na more. Od dodataka na noktima ističu se cvetovi ili srca, koja će dati romantičnu notu, ili "glaized" nokti u ovoj nijansi, koje je inače proslavila Hejli Biber.

 

@love.self.love July 2023 Nail Trends 🫐🦋🌀💙🐬 #fyp #foryou #2023nails #july #nailtrends ♬ Originalton - †

 

Šta god isprobate od ovih trendova, svakako da nećete pogrešiti. Inovativne i originalne tehnike su uvek poželjne. 

 

Komentari (0)
Loading