Kim, džaba pokušavaš, Natina si loša kopija: Bekvalčeva stajlingom još jednom oduvala svetsku konkurenciju

Vesti 27.06.2023 14:53 0

Neka vaša pojava bude besprekorna i nezaboravna uz ovu ikoničnu kreaciju koja je osvojila srca i modnu scenu

kim kardašijan

Profimedia

 

Nataša Bekvalac se nedavno pojavila u izvanrednoj kreaciji - crnoj dugoj haljini koja je postala pravi fenomen poslednje tri godine. Ova čuvena haljina je nepogrešivo prepoznatljiva. Bez naramenica, izrađena od crnog materijala, ističe se svojim karakterističnim spuštanjem gornjeg dela, stvarajući efekat koji izgleda kao da su grudi elegantno uokvirene. Uz prekrasan dekolte i materijal od spandexa, ova haljina prevazilazi klasičnu crnu haljinu i pruža gotovo isti osećaj oblikovanja kao korzet.

 

 

Ovaj bezvremenski komad odeće je bio zapažen i na Kim Kardašijan 2019. godine, ali je Nataša uspela da izazove oduševljenje i pokaže da je apsolutno bez premca u ovoj haljini.

 Brend "Dress for a Night" je iskreno očaran ovom seksepilnom i elegantnom haljinom, jer ona ne samo da je izuzetno udobna i laka za nošenje tokom večernjih sati kada se pleše i zabavlja, već pruža i izuzetno laskavu siluetu.

kim kardašijan

Profimedia

 

Ako želite inspiraciju za stilizovanje, omiljeni influenseri su već stvorili neke nezaboravne kombinacije sa ovom jedinstvenom haljinom. Sophia Begg (@sophadophaa_) i Rahnee Bransby (@rahneebransby) su samo neke od njih, koje su uspešno kreirale izuzetne izglede koristeći ovu haljinu kao ključni komad. Njihove kombinacije su inspirativne i neodoljive, pokazujući koliko ova haljina može biti raznolika i prilagodljiva različitim prilikama.

Ukoliko želite da se osećate samouvereno i istaknete svoj sofisticirani stil, ova crna haljina će vam pružiti upravo to.

Komentari (0)
Loading