Jelena Rozga je napravila super trik i tako suzila struk: Majica izgleda obično, sivo i monotono, a košta čak 300 evra

Vesti 26.06.2023 17:30 0

Jelena Rozga je još jednom pokazala svoju smisao za modu i stil, kombinujući udobnost sa trendovima i elegancijom

jelena rozga

Printscreen/Instagram

 

Jelena Rozga, popularna hrvatska pevačica, posetila je Galeriju Meštrović u Splitu gde se održavalo prvo veče Melodija Jadrana. Za tu priliku, Jelena je odabrala vrlo ležerno i udobno izdanje koje istovremeno odiše stilom i trendovima.

Na ovom prestižnom događaju, Jelena Rozga je odlučila da kombinuje farmerke i krop top, što je vrlo često viđena kombinacija na ulicama širom sveta. Odabrala je teget farmerke visokog struka, koje su omiljen izbor među modnim stručnjacima kada se radi o uparivanju sa kratkim majicama. Uz farmerke, Jelena je nosila efektnu majicu poljske dizajnerke Magde Butrym, koju su već nosile mnoge slavne dame poput Dženifer Lopez i Hejli Biber.

Majica, iako na prvi pogled klasična, ima svoje posebne detalje koji je čine izuzetnom. Napravljena je od ugodne kombinacije pamuka i žerseja, a njen sivi ton pruža neutralnu bazu za celokupan izgled. Ono što privlači pažnju je čvor na prednjem delu majice, koji ne samo da naglašava siluetu, već i dodaje dozu elegancije. Dodatni detalj su jastučići na prednjem delu, koji vizuelno smanjuju predeo struka, pružajući ženstveni i sofisticirani izgled. Ova majica, koja je deo kolekcije Magde Butrym, košta 290 evra i predstavlja savršen izbor za posebne prilike poput ovog muzičkog događaja.

jelena rozga

Printscreen/Instagram

 

Kako bi upotpunila svoj autfit, Jelena Rozga je odabrala crne sandale sa nekoliko uskih kožnih kaišića. Ove elegantne sandale ne samo da doprinose udobnosti, već i pružaju dozu sofisticiranosti i modernosti. Uz sandale, Jelena je nosila torbicu iste boje, koja se sjajno uklopila sa ostatkom kombinacije. Kao poslednji detalj, Jelena je dodala zlatne minđuše, koje su blistav dodatak njenom izgledu.

 

Komentari (0)
Loading