Bijonse nastavlja svoj letnji modni maraton: Njen neobični top sa resama je oduševio pratioce

Olja Jelić Vesti 24.06.2023 14:00 0

Njen letnji modni maraton se nastavlja

Bijonse

Profimedia

Bijonse nastavlja svoj letnji modni maraton. Zvezda, koja je prisustvovala reviji muške odeće brenda Louis Vuitton u utorak u Parizu, podelila je na Instagramu drugu sjajan stajling ove nedelje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Skraćeni blejzer sa ružičastim resama je uparila sa odgovarajućom mini suknjom i zlatnim čizmama. Naravno, odeća je bila prilagođena Louis Vuittonu.

Bijonse je nas je počastila sa još nekoliko stajlinga. Pevačica je objavila fotografije sa revije Louis Vuitton-a, gde su ona i suprug Džej Zi podržali novog kreativnog direktora muške odeće Farela Vilijamsa dok je predstavljao svoju prvu kolekciju. Bila je od glave do pete u žutoj boji, a Louis Vuitton torba i ogromne sunčane naočare samo su istakli svileni top i pantalone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Kraljica Bi nas je počastila retkim opisom ranije ove nedelje, pišući o svojoj garderobi za svoju renesansnu svetsku turneju kojom se proslavlja 1. juna. Otkrila je da je namerno nosila kostima dizajnera crnaca, uključujući i svoj rad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

U objavi je napisala: „Počela sam da dizajniram ovu kolekciju pre više od godinu dana. Bila sam toliko zaokupljena svim stvarima RENESANSOM i inspirisana Studiom 54, Bobom Mekijem i disko erom. Želela sam da napravim moderan obrt koristeći prepoznatljivi IVI PARK neon i donesem disko na plažu u ovoj kolekciji za plivanje. Tako sam srećna što ovo mogu da podelim sa vama i još ponosnija što ga lansiram po prvi put na "RENESSANCE WORLD TOUR". Ponosna sam što sam među veoma talentovanim crnim dizajnerima, koji su predstavljeni u sinoćnjoj emisiji povodom proslave 16. juna."

Komentari (0)
Loading