Farel Vilijams uvodi promene u Luj Viton modu: Menja prepoznatljiv print, žene su u panici jer ne žele ovakve šare na torbama

Vesti 21.06.2023 17:18 0

Farel Vilijams, kao novi kreativni direktor muške mode u Louis Vuittonu, iznenadio je svojim debijem. Revija je održana na mostu Pont Neuf u Parizu, ali je promenjen Daimer, print kuće

moda

Profimedia

Američki muzičar, producent ploča i dizajner Farel Vilijams nasledio je Virdžila Abloa na mestu kreativnog direktora luksuzne modne kuće„Luj Viton” za muškarce.

Farel Vilijams je održao reviju koja je okupila mnoge slavne prijatelje i podržavaoce. Uzbuđenje je bilo veliko jer je ovo bio njegov prvi modni događaj od imenovanja za šefa muške mode u prestižnoj modnoj kući Luj Viton.

Na reviji su se pojavili slavni gosti kao što su Bijonse i njen suprug Džej Zi, Rijana, Kim Kardašijan, Džared Leto, ASAP Roki i mnogi drugi. Njihova prisutnost je dodala sjaj i glamur ovom modnom spektaklu.

Farel Vilijams je primenio Viton Daimer kariranu šaru na odeću, koja je postala njegov zaštitni znak tokom njegove muzičke karijere. Međutim, Farel ju je totalno izmenio.

Karirani print se pojavljivao na različitim komadima odeće, poput jakni, košulja i kravata. Motiv je bio blago deformisan i kombinovan sa slikama mosta Pont Neuf i Viton logom u svetlim bojama. Ovo je bio način da se uključe u sveprisutne lažnjake Viton motiva koji već godinama postoje.

Kolekcija je bila bogata odelima sa košuljama i kravatama, što je prenosilo tradicionalni izgled. Ipak, Farel Vilijams je dodao svoj lični stil u nekim odelima, kombinujući široke jakne sa krop pantalonama i ukrašavajući ih nakitom. Takođe je bilo odeljka sa odećom posutim biserima, što je možda bilo omaž njegovim danima kao ambasadora Chanel-a.

Jedan od zanimljivih detalja revije bio je dodatak zvonara u malom kolicima koje je jurilo kaldrmom noseći komplete Viton prtljaga. Ovaj detalj je bio podsetnik na poreklo kuće Luj Viton, kojom sada gospodari Bernard Arnault. Bernard je ponosno sedeo napred i u centru zajedno sa Bijonse, pružajući podršku ovom važnom modnom trenutku.

Osim impresivne kolekcije, revija je takođe privukla pažnju zbog raznolikosti u kastingu modela. Farel Vilijams je uključio modele različitih visina, uključujući i predstavnike malog rasta. Ovo je bio korak ka većoj inkluzivnosti na modnoj sceni i izazvao je radost kod mnogih.

Na društvenim mrežama su žene u panici jer im se ne sviđa novi print. Kažu da izgleda fejk i da se nadaju da je ova Farelova promena privremenog karaktera.

Komentari (0)
Loading