Kakav "modni krindž": 2000. su nam bile idoli i izgledale svetski, sada pomisle "kakav blam" kad vide svoje stare fotografije

Vesti 20.06.2023 11:00 0

Važno je napomenuti da je svaka od ovih zvezda imala svoje trenutke stila i da su se u kasnijim godinama njihovi modni izbori promenili

moda

Profimedia

 

Tokom 2000-tih godina, nekih modnih izbora svetskih zvezda može se reći da su danas izazovni za estetski ukus. Ipak, važno je napomenuti da je modni ukus vrlo subjektivan i da je svako imao svoj stil tokom tog vremena. Evo nekoliko ženskih svetskih zvezda čiji su stajlinzi iz tog perioda često izazivali kontroverze i mogli bi se nazvati "modnim krindž".

POGLEDAJTE U GALERIJI STAJLINGE 2000. KOJE DANAS ZOVEMO MODNIM PROMAŠAJEM

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez je poznata po svom uvek besprekornom izgledu. Bez obzira da li je u pitanju moda ili njen stajling, retko kada greši. Ipak, kada se osvrnemo na njen stajling iz 2000. godine, možemo primetiti da bi danas bio smatran promašajem. Njena kombinacija plavobelog kombinezona sa mnoštvom zlatnih detalja delovala je pretrpano. Zlatni šal, zlatne sandale, zlatni kaiš, zlatna ogrlica i zlatna narukvica... Previse nepotrebnih detalja koji su odvlačili pažnju.

Šakira

Na jednom od svojih nastupa, Šakira je izgledala kao da je obukla kombinaciju koju bi odabrao neko dete. Nosila je srebrnu nestrukturiranu haljinu ispod kolena, crne čizme do kolena i crni sako sa resama. Iako bi se taj stajling danas smatrao promašajem, treba napomenuti da je u to vreme, 2000. godine, izgledala veoma šik.

Lindsi Lohan

Tokom svojih tinejdžerskih godina, Lindsi Lohan je imala izazovan stil koji je kombinovao trendove poput previše kratkih haljina, izvezenih trakica i provokativnih detalja. Njeni modni izbori često su bili prenaglašeni i upadljivi.

Britni Spirs

Kroz svoju karijeru tokom 2000-tih, Britni Spirs je često birala kontroverzne i provokativne odevne kombinacije. Pamte se njeni izdanji s crvenog tepiha s preterano kratkim topovima, providnim materijalima i izazovnim kombinacijama.

Komentari (0)
Loading