Drago kamenje umesto dugmića: Kejt Midlton u najskupocenijem izdanju i sve poglede je zalepila za sebe

Vesti 18.06.2023 12:30 0

Ovo je najuzbudljiviji dan u godini za kraljevsku porodicu, a njihova modna izdanja i ponašanje privlače veliku pažnju i interesovanje

haljina

Profimedia

 

Prošle subote, u Londonu je održana tradicionalna godišnja ceremonija Trooping the Colour, kojom se odaje počast trenutnom britanskom monarhu, ovaj put kralju Čarlsu II. Ova svečanost uvek obuhvata impresivnu paradu, a britanska kraljevska porodica se okuplja na balkonu Bakingemske palate kako bi pozdravila okupljene građane. Ovo je najuzbudljiviji dan u godini za kraljevsku porodicu, a njihova modna izdanja i ponašanje privlače veliku pažnju i interesovanje.

Princ i princeza od Velsa, zajedno sa svojom decom, kao i obično su bili u centru pažnje, privlačeći većinu pogleda. Kejt Midlton je prosto zračila u svom izvanrednom modnom izboru, u boji koja joj savršeno pristaje.

Ova prelepa Britanka se odlučila za svetlu, upečatljivu nijansu zelene koja savršeno ističe njen ten i boju kose, doslovno je pretvarajući u sjajnu zvezdu. Dugo nismo imali priliku videti je u tako sofisticiranoj i pažljivo odabranoj kombinaciji.

Princeza je nosila kaput-haljinu srednje dužine, kreiranu od strane singapurske modne kuće Andrew Gn. Ova prelepa kreacija ima satenske rubove i ručno izrađene dugmiće od pravog dragog kamenja. Kroj haljine izvrsno pristaje Kejt, ističući njenu vitku figuru i pružajući joj elegantnu i moćnu siluetu zahvaljujući naramenicama.

Kompletan izgled je zaokružila dodatnim detaljima u istoj boji - nosila je predivan šešir sa širokim obodom i mašnom, elegantne salonke od prevrnute kože i clutch torbicu. Takođe je nosila i skupocene minđuše koje su nekada pripadale princezi Dajani, a izrađene su od kombinacije safira i dijamanata.

Kejt Midlton je još jednom pokazala svoju besprekornu modnu eleganciju i sofisticiran ukus, oduševivši sve prisutne svojim izgledom. Njeno pojavljivanje na ovoj ceremoniji još jednom potvrđuje njen status kao prave ikone stila i uzora mnogima.

Komentari (0)
Loading