Poznati MUŠKARCI koji ne zaziru od ESTETSKE hirurgije: Miki Rurk ne liči na sebe, Bred je sredio uši, Eminem lice, a za jednog su se mnogi iznenadili

Vesti 06.03.2023 14:08 0

Estetska hirurgija je najčešće vezuje za žene, međutim, postoje i muškarci koji su želeli da promene lični opis, među njima su i poznati

Poznati MUŠKARCI koji ne zaziru od ESTETSKE hirurgije: Miki Rurk ne liči na sebe, Bred je sredio uši, Eminem lice, a za jednog su se mnogi iznenadili

Profimedia

 

Što stariji, sve su lepši. Ovo su poznati muškarci koji su se podvrgli estetskoj hirurgiji. Dakle, nije sve u genetici i dovoljnoj količini sna, ima nešto i u hirurškoj sali.

MIKI RURK

Miki Rurk nikada nije krio da se transformisao uz pomoć skalpela. Iako je priznao da je otišao kod „pogrešnog lika“ koji je 90-ih pokušao da popravi njegove bokserske povrede, gotovo svake godine je popravljao još nešto, a s botoksom je „na dobar dan“.

- Nos mi je bio slomljen dva puta. Imao sam pet operacija nosa i jednu kad sam razbio jagodicu. Morali su da mi uzmu hrskavicu sa uva da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zarastao kako treba - rekao je Rurk.

EMINEM

Jedan od najpoznatijih svetskih repera je Eminem i to već dugi niz godina. No, njegovo lice kao da ne stari, jer nema niti jednu boru. Upravo zbog toga se već duže šuška kako je napravio face lifting, odnosno zatezanje kože na licu.

 

TOM KRUZ

Holivudski glumac, 59-godišnji Tom Kruz nedavno je zaprepastio javnost zato što se podvrgnuo preteranoj količini botoksa. Zbog intervencija na svom licu danas izgleda poprilično deformirano. Takođe, odradio je i nekoliko intervencija na nosu.

BRED PIT

Najveći holivudski zavodnik, Bred Pit slovi za najpoželjnijeg muškarca na svetu. Međutim, verovali ili ne, on se takođe podvrgnuo čarima estetske hirurgije. On je operisao uši, kako mu ne bi previše strčale.

 

 

Komentari (0)
Loading