Tražite naočare za sunce? E, ove su najtraženije ovog leta, evo zašto su toliko posebne

Olja Jelić Vesti 13.06.2023 16:30 0

Leto samo što nam nije i kalendarski stiglo, te svaka žena razmišlja o pratećim aksesoarima, gde spadaju i sunčane naočare. Leto 2023. sa sobom donosi odrđene trendove, a posebno se izdvajaju četiri modela.

Tražite naočare za sunce? E, ove su najtraženije ovog leta, evo zašto su toliko posebne

Printscreen/Instagram

Ovog leta trendi će biti četiri modela sunčanih naočara. 

 

1. Ogromni okviri 

Ako volite ogromne okvire za naočare, ovo je definitivno vaša godina. Ovaj trend se posle nekoliko godina pauze vraća na velika vrata. Dizajn inspirisan devedesetim biće ultrapopularan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

2. Sportske naočare

Bela Hadid obožava ovaj model naočara. Ona je poznata trendseterka i ovaj model ćemo definitivno viđati na mnogim devojakama. Podsećaju na police sa različitim nijansama naočara koje možete naći na benzinskoj pumpi ili u sportskoj radnji sa zimskom opremom. Ovi retro stilovi postali su ultimativni trend. Savršeno se uklapaju uz sportski ili kežual svakodnevni stajling.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

3. Ovalni mačiji okvir

Mačiji okvir spada u klasike kad su u pitanju modeli naočara za sunce. Pored belih "vintage" modela u poslednje vreme se akcenat stavlja na ovalnije oblike. Postoji toliko varijanti – od velikih i kutijastih do oštrih i tankih, pa izaberite opciju koja najbolje odgovara vašem obliku lica. 

 

 

4. Barbiecore roze

Ovaj model inspirisan je filmom "Barbie"koji je režirala Greta Gervig. Modna kuća "Valentino" ubacuje jarko roze boju svuda, pa ne čudi da se taj trend preslikao na naočare. Mogu se naći u raznim nijansama pink boje i u različitim oblicima, od mačkastog pa sve do srcolikog oblika. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by thelighthief (@thelighthief)

 

Komentari (0)
Loading