Jelena i Tara Đoković u boji sezone: Uskladile garderobu, srčano bodre Noleta, a jedan detalj od 11.000 evra je svima zapao za oko

Jelena Vukelić Vesti 11.06.2023 17:07 1

Jelena Đoković bodri svog supruga dok svi iščekujemo da trijumfuje

jelena đoković

Profimedia

Na tribinama teniskih mečeva sve žene su sređene od glave do pete, a Jelena i mala Tara su apsolutno pobedile. Za veliko finale takmičenja obe su obukle kombinacije u koji koja je hit ove sezone - barbi roze. 

Jelena nosi roze košulju sa V-izrezom i bele pantalone koje su izuzetno popularne. Pantalone imaju dubok struk i široke nogavice. 

Tara je takođe u barbi roze haljinici i pored brata Stefana, srčano bodri svog tatu. 

Jelena i Tara Đoković u boji sezone: Uskladile garderobu, srčano bodre Noleta, a jedan detalj od 11.000 evra je svima zapao za oko

Printscreen/TV Eurosprt

 

 

Ono što su svi primetili su lančić i minđuše koje nosi Jelena. Lančić sa priveskom u obliku krsta i malo masivnije minuđe koje je nosila na polufinalu, a koje koštaju 11.000 evra.

 

Podsetimo, Novak igra protiv Kaspera Ruda, a današnja pobeda bi značila osvajanje trećeg pehara u Parizu i pisanje istorije - postao bi najbolji igrač na planeti sa 23 osvojena Grend slema.

Komentari (1)
Loading
zora
11.06.2023 21:54

Sta vam znaci da stalno dajete cene odevnih predmeta i aksesuara? Malogradjansi nagon? LJudi zaradjuju i trose a to nema veze sa nama a ni vama. Ostavite ih da zive normalno nasta i insistiraju.