Nosila je najlepšu letnju suknju na svetu: Kraljica Leticija ponovo oduševila stajlingom

Vesti 11.06.2023 16:01 0

Njenim modnim izborima dive se sve žene na svetu

kraljica leticija

Profimedia

Kraljica Leticija je uvek vrlo elegantna, a posebnu pažnju je privukla modnom kombinacijom u kojoj se pojavila na vojnoj paradi. Bela bluza i cvetna suknja ostavili fantastičan utisak.

Nije uvek lako ispoštovati razne dvorske kodekse oblačenja, ali čini se da Leticija uspeva da "provuče" i one komade koje bi žene mogle da ponesu i običnim, radnim danom.

 

Bela bluza ima sjajnu, drapiranu strukturu i neobične rukave, pa je pogodna i za dame sa manjim grudima. 

Ipak, glavni element ove kombinacije je jednostavna a veoma upečatljiva suknja. Sašivena je iz četiri "cvikle", tako da se širi u "A" siluetu, a širi pojas ističe Leticijin vitak struk, piše Lepa i srećna. Materijal je fantastičan - sa cvetnim motivom i blagim "krinkl" efektom, može da bude odlično rešenje za svaki vreli letnji dan. Kad kupujete sličan model, proverite da materijal "diše" - neka bude od pamuka ili mešavine sa viskozom.

Uz ovu suknju, Leticija je ponela i elegantne polusandale sa otvorenom petom, u jednoj od boja sa suknje. U istoj, "ciklama" boji je i njena torbica, pa je tako zaokružen "luk" za ovu formalnu, državnu priliku. Još Leticijinih modnih kombinacija pogledajte u galeriji slika. 

Komentari (0)
Loading