Cvetna svakako, ali samo sa ovakvim rukavima: Pripremite se za leto uz najmoderniju haljinu 2023. godine

Vesti 04.06.2023 17:30 0

Još jedan ključni element koji upotpunjuje ovaj modni izgled jeste kaiš oko struka. Ovaj detalj ne samo da ističe skladnost figure, već daje dodatnu eleganciju

cvetna haljina

Shutterstock

 

U svetu mode, konstantno se rađaju i nestaju trendovi, ali jedan modni stil koji je posebno zadobio pažnju i osvojio srca mnogih modnih entuzijasta jeste kombinacija cvetnih haljina sa midi dužinom i puf rukavima. Ovaj prefinjeni i eleganci ispunjeni trend odražava istinski raskošan izgled, a njegov tvorac, niko drugi do modni čarobnjak Erdem, donosi nam neodoljivu dozu romantičnosti i šarma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERDEM (@erdem)

 

U centru pažnje ovog trenda su midi haljine koje su postale neprikosnoveni simbol gracioznosti. Ova dužina, koja se nalazi između kolena i gležnjeva, pruža nam mogućnost da zadovoljimo zahtev za elegancijom, a istovremeno održavamo dozu sofisticiranosti. Midi haljine pružaju prefinjen izgled koji se može nositi u svim prilikama, bilo da je reč o dnevnim ili večernjim događajima. Njihov srednji deo tela izuzetno laskavo naglašava figuru, ističući najlepše delove ženske siluete.

 

 

Uz midi dužinu, trend cvetnih haljina donosi i neodoljive puf rukave koji daju dozu romantike i igre proporcija. Ovi rukavi, često naduveni i puni volumena, stvaraju vizuelni efekat koji privlači pažnju i izaziva oduševljenje. Oni donose dašak prošlosti i podsećaju na izuzetno ženstvene siluete iz prošlih vremena. Puf rukavi odaju osećaj elegancije i glamura, istovremeno oplemenjujući celokupan izgled.

 

 

Kada se odlučite za ovaj romantični trend haljina, treba voditi računa o pravilnom stajlingu kako bi se postigao savršen vizuelni sklad. Budući da puf rukavi i midi suknja pokrivaju veći deo tela, važno je istaknuti najuskiiji deo tela kako bi se postigao balans. Ovo možete postići odabirom pravilne obuće koja će zaokružiti celokupan izgled. Na primer, sandale na pertle, koje su elegantne i delikatne, savršeno se uklapaju uz ovaj romantični trend. One će dodatno naglasiti vaše gležnjeve, stvarajući harmoniju između raskošnih rukava i midi suknje.

 

Komentari (0)
Loading