Modni eksperti tvrde da treba da ih bacimo, a mi ih i dalje obožavamo: Ove ženske TORBE su i dalje aktuelne

Vesti 03.06.2023 17:15 0

Praktična i neodoljiva, mini torba je i dalje predmet obožavanja, uprkos tome što su joj stilisti prorekli lošu sudbinu

Modni eksperti tvrde da treba da ih bacimo, a mi ih i dalje obožavamo: Ove ženske TORBE su i dalje aktuelne

Shutterstock

Stilisti su pre samo nekoliko meseci rekli da je pravo vreme da zaboravimo na mini torbe, jer osim što nisu praktične, pa u njih možemo da stavimo samo par sitnih stvari, bili su apsolutno sigurni da izlaze iz mode.

Ipak deluje da se ceo svet promenio, pa stilisti više nisi superiorni kada govorimo o diktiranju trendova. Sada su to modne blogerke i inflenserke, a sudeći po njima mini torbe će se definitivno nositi i ovog proleća.

 

 

Kamila Koeljo, jedna od najuticajnijih modnih blogerki na svetu ih prosto obožava, pa ćete ih kod nje na njenom Instagram profilu videti na nekoliko poslednjih objava.

 

 

Iako Kamila podjednako voli i crne, elegantne torbe primetićete i da su joj u poslednje vreme posebno drage mini torbe u jarkim bojama. Istina je da će upravo ovakve torbe biti apsolutni "must have"ovog proleća.

 

 

Kijara Feranji takođe nije odolela ovom trendu. Iako na njenom Instagram profilu možemo da vidimo torbe svih boja i veličina, dovoljna je samo jedna ovakva objava i jasno vam je da ove torbe sigurno neće izaći iz mode. Kijara ima fantastičnih 29 miliona pratilaca.

 

 

Komentari (0)
Loading