Kombinacije boja koje uvek izgledaju otmeno i skupo: U ovim stajlinzima nema greške

Olja Jelić Vesti 01.06.2023 11:55 0

Pojedine boje imaju moć da odišu otmenošću, a samo pametna kombinacija boja čini da outfit izgleda luksuzno.

Kombinacije boja koje uvek izgledaju otmeno i skupo: U ovim stajlinzima nema greške

Shutterstock

Priča stara koliko i vreme, ali zvuči istinito. Ne morate trošiti mnogo novca na svoju odeću da bi izgledala moćno i skupo. 

Ukoliko želite da uvek izgledate skupo, uzmite u obzir sledećih nekoliko outfita koji mogu biti vaša zvezda vodilja ovog proleća, ali i kasnije. Jer neke od kombinacija boja nikada neće izaći iz mode. 

1. Crna + bela

Iako su nam raskošne boje, šareni printovi i upečatljivi aksesoari uvek prva asocijacija na leto, sve što nam je nekad potrebno jeste povratak u svedenije kombinacije boja. Jedna od njih je svakako crno-bela od koje je teško pronaći bezvremeniju. Ove sezone, piste su bile preplavljene monohromatskim izgledom, s dominacijom bele u odnosu bele i crne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emna Sellimi (@emnitta)

 

2. Narandžasta + krem

Možda je neočekivano, ali svetle nijanse mandarine uvek dolaze na svoje tokom toplijih meseci. Za iskorišćavanje punog potencijala predlažemo da je kombinujete sa krem nijansama za dodatnu luksuznu privlačnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

 

3. Plava + žuta

Iako na prvu pomisao kombinacija plave i žute zvuči kao riskantan potez, ukoliko dodate puderaste, meke plave tonove zasigurno će rezultat biti neodoljiv i chic look.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Ross (@naaomiross)

 

4. Bela + zelena

Univerzalna, a opet tako klasična i elegantna, bela je sve samo ne dosadan izbor boje. Uparivanje sa bilo kojom vibrantnijom i dominantijom bojom uvek izgleda tako skupo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Basma Kahie (@basma_k)

 

 

 

Komentari (0)
Loading