Frizerka Biljana otkriva kako da vam tanka kosa dobije volumen: Trikove upotrebite kod kuće i pozdravite se s beživotnom kosom

Vesti 29.05.2023 15:11 0

Sanjate o savršenoj frizuri sa bujnom kosom koja odiše volumenom? Pratite trikove koje možete da sprovedete kod kuće

Frizerka Biljana otkriva kako da vam tanka kosa dobije volumen: Trikove upotrebite kod kuće i pozdravite se s beživotnom kosom

Printscreen/Instagram

 

Nema potrebe da odlazite kod frizera svaki put kada želite da postignete taj glamurozni izgled. Frizerka Biljana je odlučila da čitateljkama Naj žene podeli svoje dragocene savete i otkrije kako se isfenirati kod kuće, a da kosa izgleda spektakularno.

Priprema je ključna:

Pre nego što započnete sa feniranjem kose, važno je pravilno pripremiti kosu kako biste postigli maksimalni volumen. Operite kosu šamponom i koristite regenerator koji neće otežati kosu. Nakon pranja, nanesite proizvod za dodatni volumen, kao što je pena ili sprej. Nanesite ga od korena do krajeva kako biste podigli kosu i dodali volumen.

Tehnika feniranja:

Za postizanje bujne i punije kose, koristite fen i okruglu četku. Podelite kosu na manje sekcije i počnite fenirati svaku sekciju od korena prema krajevima. Dok sušite kosu, koristite četku da je podižete pri korenu kako biste dodali volumen. Pomerajte četku i fen sinhronizovano, praveći pokrete od korena do krajeva kose. Kada se svaka sekcija osuši, pričvrstite je ukosnicama kako bi se zadržao volumen.

Završni dodiri:

Nakon što ste fenirali kosu, dodajte poslednje završne dodire kako biste postigli spektakularan izgled. Koristite suv šampon ili teksturizator kako biste dodali još volumena i teksture kosi. Blago protrljajte pramenove prstima da biste razdvojili kosu i postigli prirodan izgled. Na kraju, upotrebite lak za kosu sa srednjim do jakim učvršćivanjem da biste fiksirali frizuru i održali volumen tokom celog dana.

Isfenirajte svoju kosu kod kuće kao profesionalac uz ove korisne savete frizerke Biljane. Oslonite se na pravilnu pripremu, tehniku feniranja i završne dodire kako biste postigli bujnu kosu sa puno volumena. Više ne morate brinuti o tome da li će vam frizura izgledati ravno i bez života - sada možete sami postići glamurozan izgled koji će vas oduševiti. Sledite ove savete i pripremite se da zablistate sa svojom prelepom i punom kosom, bez odlaska kod frizera.

Komentari (0)
Loading