Izaberite savršenu cvetnu haljinu po svojoj meri: Ako kupite pogrešnu, izgledaćete zdepasto i punije

Jelena Vukelić Vesti 04.08.2023 13:49 0

Haljine sa cvetnim dezenom su hit svakog proleća i leta, ali je važno da znate kako da izaberete onu najbolju koja će savršeno pristajati vašoj građi

Izaberite savršenu cvetnu haljinu po svojoj meri: Ako kupite pogrešnu, izgledaćete zdepasto i punije

unsplash.com

Sa ovim savetima sigurno nećete pogrešiti

Za niske žene

Birajte cvetne haljine koje su srednje dužine, odnosno do kolena ili iznad njih. Duže haljine mogu vizuelno da učine da izgledate "zdepasto". Birajte sitnije cvetne uzorke kako biste izbeglii naglasak na visini. Ako želite da vizuelno izdužite figuru, birajte haljine sa dubokim izrezom na dekolteu. To će dodati vertikalne linije i stvoriti iluziju dužeg tela. Izbegavajte preveliku količinu dodataka i detalja, jer to može delovati pretrpano na niskim ženama.

Za visoke žene

Cvetne haljine u maxi stilu su odličan izbor za visoke žene, jer naglašavaju eleganciju i vitku figuru. Birajte haljine sa krupinijim cvetnim uzorcima koji će dodati volumen vašoj figuri. Ako želte da istaknete svoju visinu, birajte haljine s pojasom koji će naglasiti struk.Haljine koje su duže od kolena takođe mogu izgledati sjajno na visokim ženama, posebno ako imaju visoki izrez ili šlic.

Za punije žene

Birajte cvetne haljine koje su napravljene od laganog materijala kako bi se stvorio fluidan izgled. Odaberi haljine s dubokim V-izrezom kako bi se privukla pažnja na gornji deo tela. Haljine koje imaju ugrađen pojas ili se vežu oko struka mogu istaći vaše obline i stvoriti ženstveni izgled. Ako želite da prikrjete obline na stomaku, birajte haljine s A-krojem koje se lagano šire u tom "kritičnom" delu.

Za žene s velikim grudima

Birajte cvetne haljine s dubokim V-izrezom kako bi se privukla pažnja na gornji deo tela. Haljine s podesivim naramenicama ili haljine koje možete prilagoditi vašem obimu grudi i svakako sa sitnijim cvetnim desenom, kako bi se sklonio fokus sa grudi. 
 

Komentari (0)
Loading